Pecannötspaj med kola

[wpurp-searchable-recipe]Pecannötspaj med kola – – Pajdeg, glutenfritt mjöl, vaniljsocker, Salt, mjölkfritt smör, kallt vatten, Fyllning, strösocker, ljus sirap, mjölkfritt smör, vaniljsocker, glutenfrittmjöl, ägg, pecannötter, Flingsalt, , Sätt ugnen på 175grader; Börja med att göra degen genom att blanda smör med mjöl, vatten och salt. Arbeta samman till en deg och tryck ut den i en springform, ca 24 cm i diameter. Nagga. Ställ i kylen ca 20 minuter och förgrädda sedan skalet mitt i ugnen i 10 minuter.; Under tiden skalet gräddas gör du fyllningen. Blanda smör, socker, mjöl, sirap och salt i en kastrull. Låt detta sjuda upp på medelvärme, rör hela tiden, och låt det småkoka ihop i sådär 3-4 minuter. Ta av från plattan och rör ner nötter (hacka dem grovt innan) samt vaniljsocker. Vispa samman äggen lätt och rör till sist ner dessa i kolasmeten.; Häll fyllningen i skalet och grädda i ca 35 minuter. Låt svalna och förvara kallt. Servera med grädde eller glass.; ; – – Dessert – Godis – Godis – Recept[/wpurp-searchable-recipe]

Pecannötspaj med kola

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *