Nyttig ”snickers”

Vitt socker är ju inte bra har jag hört och det kan nog stämma men godis är gott. Det här receptet passar de flesta gottegrisar utom nötallergiker då 🙂

 [wpurp-searchable-recipe]Nyttig "snickers" – – Chokladlagret: hasselnötter, saltade jordnötter, kakao, honung, rapsolja, Lite vatten, Jordnötslagret: jordnötssmör, kokosolja, honung, , Chokladlagret:

Mixa hasselnötter, jordnötter, kakao, honung och olja i en matberedare till en fast smet. Tryck ut smeten i en form med bakplåtspapper på och ställ in i kylen.

Jordnötslagret:

Blanda jordnötssmör, kokosolja och honung till en slät smet och häll sedan över det på chokladlagret. Häll över hela eller hackade jordnötter på och låt stelna en stund i frysen innan du skär upp i bitar; ; – – Dessert – Godis – Rawfood – Godis – Recept – godis – jordnötter – raw food – rawfood – snickers[/wpurp-searchable-recipe]

Nyttig "snickers"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *